Horses

online expositie

Sheila Rock, het meest beroemd om haar foto's van punkmuziek en de mode-industrie, onthulde een verschuiving in haar persoonlijke werk met deze indrukwekkende portretserie van Horses. Krachtige beelden met de waardigheid van een 19e-eeuwse 'Carte de Visite', deze zwart-witportretten vangen de gracieuze intensiteit van haar paardensportonderwerpen.

Sheila Rock, Horses
Sheila Rock, Horses (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Sheila Rock: 'I often create a studio on location and portray the horse like icons or symbols. My years as a portrait photographer made me create a space where the horse and I could interact. I try to capture an expression, the movement that shows off the grace of their being. My pictures are aimed to represent the spirit of the horse, the invisible quality that makes them unique.'

Sheila Rock werd geboren in de VS en studeerde aan de Boston University en de London Film School. Ze woont en werkt sinds 1970 in Londen.

Rock heeft uitgebreid geëxposeerd in heel Europa en Azië, en een selectie van haar foto's is nu ondergebracht in de permanente collectie van de National Portrait Gallery in Londen. Naast dit oeuvre is Rock's redactionele en modewerk verschenen in tal van publicaties, waaronder: Time Magazine, Elle, Glamour, Rolling Stone, Architectural Digest en de Sunday Times.

De foto's zijn te koop. Neem contact op met de galerie voor meer informatie.online expositie

Elliott Gallery

online
info@elliott.gallery
elliott.gallery

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Sheila Rock

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

De Stad Verbeeldt
3 september 2022 - 2 oktober 2022, Zwolle
De Stad Verbeeldt
Mens op Zee
7 oktober 2022 - 28 mei 2023, Amsterdam
Mens op Zee
Zeelieden aan het Scheur
3 september 2022 - 31 oktober 2022,
Zeelieden aan het Scheur

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl