Au-delà du concevable (voorbij het ondenkbare)

29 januari 2022 - 22 mei 2022

In het kader van hun partnership hebben Le Soir en het Musée de la Photographie de Galerie du Soir opgestart. Gelijktijdig met elke nieuwe grote tentoonstelling presenteert de Galerie du Soir een jonge te ontdekken artiest. Een beperkte tentoonstelling in het museum, een portfolio in het magazine Photographie Ouverte, een presentatie van de fotograaf in Le Soir en een selectie van het werk op de site www.lesoir.be.

Danielle Rombaut, From the series Au-delà du concevable
Danielle Rombaut, From the series Au-delà du concevable (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Voor deze nieuwe editie van de Galerie du Soir is de keuze gevallen op Danielle Rombaut. Danielle werkte tot 2019 als federaal ambtenaar bij FOD Financiën. 'Ik was niet meer gelukkig in mijn werk', bekent ze. 'Ik wilde iets anders doen, mezelf ontwikkelen'. Daarna nam ze een loopbaanonderbreking en besloot ze verschillende sectoren te verkennen die haar altijd al hadden geïnteresseerd: fotografiecursussen, cursussen antiek, meubelstofferen... Al heel snel hield de fotografiecursus die ze in 2019 startte bij LBC Mortsel (haar woonplaats, nabij Antwerpen) haar volledig bezig en maakte dat ze verder wilde gaan. Ze schreef zich in voor een langlopende cursus fotografie voor volwassenen bij Encora Berchem en besliste zich volledig te wijden aan de fotografie.

In juli 2021 vernam Danielle in de media de duizelingwekkende omvang van de overstromingen in Wallonië, vooral tussen Verviers en Luik. Zeven weken later gaat ze naar Luik voor een fotomissie.29 januari 2022 - 22 mei 2022

Musée de la Photographie
Avenue Paul Pastur 11
6032 Charleroi
www.museephoto.be
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 10.00-18.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Danielle Rombaut

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

De Stad Verbeeldt
3 september 2022 - 2 oktober 2022, Zwolle
De Stad Verbeeldt
Mens op Zee
7 oktober 2022 - 28 mei 2023, Amsterdam
Mens op Zee
Zeelieden aan het Scheur
3 september 2022 - 31 oktober 2022,
Zeelieden aan het Scheur

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl