Unseen Amsterdam 2018

6 juni 2018

Voor haar zevende editie keert Unseen Amsterdam terug in de Westergasfabriek om van 21 tot en met 23 september wederom een podium te bieden aan de innovatieve voorhoede van de hedendaagse fotografie.

Kenta Cobayashi, N-TOKYO 1, uit de serie N-TOKYO, 2018
Kenta Cobayashi, N-TOKYO 1, uit de serie N-TOKYO, 2018

Elk jaar selecteert Unseen een nieuwe kunstenaar om werk te creëren voor de officiële campagne van Unseen Amsterdam. In 2018 zal digitaal kunstenaar Kenta Cobayashi (1992, Kanagawa, JP) het gezicht geven aan Unseen's toonaangevende event. De in opdracht gemaakte campagneserie, N-TOKYO, illustreert Tokyo als een futuristische stad in beweging, en speelt met de fictieve denkbeelden over de stad die in onze perceptie kunnen heersen.De deelnemende galeries van Unseen Amsterdam's Fair-onderdeel zijn bekend, en komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder uit landen als Iran, Tsjechië, Mexico, Japan en de Verenigde Staten. De beurs verwelkomt dit jaar 18 nieuwe galeries.

Andere belangrijke elementen en hoogtepunten van het programma zijn twee uitgebreide tentoonstellingen, de Book Market, de Living Room (het sprekersprogramma van Unseen Amsterdam), Onsite Projects, het City Programme en onze Talent Ontwikkelingsprogramma's, gericht op de nieuwe namen binnen de hedendaagse fotografie.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl