Workshop popfotografie

19 februari 2010
Guy Kokken geeft in samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en OOR tijdens het muziekfestival Sonic Connections een workshop popfotografie van 1 t/m 3 april. Tijdens deze workshop zullen diverse facetten van het specialisme popfotografie aan de orde komen. Naast de theoretische kant neemt Guy Kokken je ook mee op locatie om samen dé popfoto te schieten. De winnaar van deze workshop krijgt daarnaast ook een zeer mooie prijs: een shoot voor OOR!

Guy Kokken is een zeer gewaardeerde popfotograaf. Zijn werk verschijnt onder andere in OOR, Elle en de Weekend Knack en we zien het voorbijkomen in commercials en advertenties. Ook heeft Guy Kokken een aantal albumhoezen van artiesten verzorgd, onder andere van Novastar en Room Eleven.

Lijkt het je wat om deel te nemen aan deze once in a lifetime experience? Denk jij dat je het in je hebt om deze workshop te volgen en te leren van de beste? En wil jij dolgraag die shoot in OOR? Stuur dan voor 1 maart 2010 een motivatie, je CV, een aantal voorbeelden van je werk en de eventuele link van je website naar fleurie.kloostra@brakkegrond.nl.

De Brakke Grond zal in samenspraak met OOR en Guy Kokken maximaal tien deelnemers voor de workshop selecteren. Je wordt voor 8 maart op de hoogte gesteld of je wordt uitgenodigd voor deelname van 1 t/m 3 april 2010.

Voor meer informatie over de deelname en de voorwaarden kun je contact opnemen met Fleurie Kloostra.


Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Alone Together
12 januari 2020 - 23 februari 2020, Rotterdam
Alone Together
Now Look Here
25 januari 2020 - 23 februari 2020, Amsterdam
Now Look Here
Voor Orhan/Voor Fernando
15 januari 2020 - 13 februari 2020, Enschede
Voor Orhan/Voor Fernando

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl