Museumnacht in Las Palmas

5 maart
Speciaal voor de Museumnacht op slaan het Nederlands Fotomuseum de SKVR BeeldFabriek en LP2 op 10 maart de handen ineen en brengen gezamenlijk in een feestelijk programma een ode aan het Nederlandse Fotoboek dat tot in de late uurtjes doorgaat. Primeur is de tentoonstelling Feest van het Fotoboek, een overzicht van de meest bijzondere Nederlandse fotoboeken van 1945 tot nu, die deze avond om 20.00 uur geopend wordt.

Laat je verrassen in een van de nachtelijke rondleidingen in het museum, op de rode loper in de Step & Stand van Rotterdam Modestad en schitter als personage in de meeslepende beeldroman - een remake van Een liefdesgeschiedenis in Saint Germain des Prés van Ed van der Elsken - die we gedurende deze nacht gaan maken in SKVR Beeldfabriek. Natuurlijk wordt de Museumnacht groots gevierd tot diep in de nacht tijdens het spetterende feest van het fotoboek in LP2 met DJ’s, Ex Vandals, Ron Wood en Pop on Acid, een performance van DEE & JAY en een visuele show van VJ Klebowax.

Programma
20.00-02.00 - Tentoonstelling Feest van het Fotoboek in het Nederlands Fotomuseum (opening tentoonstelling om 20 uur)
20.00-02.00 - Doorlopend beeldroman maken in SKVR BeeldFabriek 20.00-22.00 - Nachtelijke rondleidingen (30 min)
21.00-02.00 - Let’s party in Las Palmas! Het grote feest van het fotoboek in LP2 met DJ’s, Ex Vandals, Ron Wood en Pop on Acid, een performance van DEE & JAY en een visuele show van VJ Klebowax. Incl. Midnight catering met mini-kapsalons.

Kinderprogramma
Ook voor kinderen is het een feestelijke boel. In de tentoonstelling Feest van het Fotoboek is een speciale hoek met de leukste kinderfotoboeken. Er is voor jong (en oud) van alles te ontdekken over fotografie in de grootste donkere kamer van Nederland waar verhalen tot leven komen. Met het foto-doeboek 5 x springen, kunnen kinderen met grote sprongen door de fotografie en in de SKVR BeeldFabriek schitteren als hoofdrolspelers in een fotoboekroman. Swingen? Iedereen danst mee op het grote fotoboekenfeest in LP2.

Overige tentoonstellingen die ook te zien zijn
De Donkere Kamer
Bijzondere verhalen uit de Nederlandse Fotografie
War as Ever! Tracey MacKenna & Edwin Janssen

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.inlaspalmas.nl


Tip!

Maak van je mooiste foto's een blijvende herinnering en ontvang 10 procent korting als je via ons bestelt bij de Fotofabriek met kortingscode fte10bk15

Recent toegevoegde exposities

Curves
8 oktober 2015 - 31 oktober 2015, Amsterdam
Curves
Etan & Me, Pikin Slee
3 oktober 2015 - 13 december 2015, Hilversum
Etan & Me, Pikin Slee
The Enduring Legend
19 september 2015 - 31 oktober 2015, Amsterdam
The Enduring Legend
Horst P. Horst - Photographer of Style
26 september 2015 - 10 januari 2015, Rotterdam
Horst P. Horst - Photographer of Style

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl