Masterclass voor amateurs

12 februari 2010
Amateurfotografen uit Nederland en België worden uitgenodigd om voor 28 februari 2010 vijf van hun beste foto’s in te zenden. Van alle inzendingen worden maximaal veertig fotografen geselecteerd. Zij mogen op de selectiedag, zaterdag 20 maart 2010 in het Nederlands Fotomuseum, tijdens speeddates met de jury het ingestuurde werk en hun motivatie nader toelichten. Naast deze speeddates worden interessante workshops, lezingen en rondleidingen gehouden.

In de middag wordt bekend gemaakt welke fotografen mogen deelnemen aan de masterclass. Slechts de twintig meest geschikte fotografen worden hiervoor geselecteerd. Zij worden gedurende een aantal maanden begeleid naar een gezamenlijke expositie rondom het festivalthema TILT van Breda Photo.

Het uiteindelijke doel van de masterclass is amateurfotografen te stimuleren om ‘out of the box’ te denken in zowel de fotografie, als de eindpresentatie, die niet onderdoet voor al het professionele werk dat op het festival Breda Photo te bezichtigen is van 16 september tot en met zondag 24 oktober 2010.


Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl