Liefdesbrief aan de Planeet

15 juli 2017

Op woensdag 19 juli, 2 augustus en 16 augustus organiseert het Nederlands Fotomuseum de speciale kidsworkshop Liefdesbrief aan de Planeet bij de tentoonstelling Genesis van Sebastião Salgado.

Femke van Heugten
Femke van Heugten

In Genesis brengt fotograaf Salgado met zijn zwart-wit fotografie een ode aan de natuur. Dit doet hij door foto's te maken die een verhaal vertellen over het leven op aarde. Samen met een museumdocent ga je op reis door de tentoonstelling en maak je, jouw eigen liefdesbrief aan onze planeet. Bekijk de foto's goed om vervolgens zelf aan de slag te gaan en te doen wat Salgado deed: jouw eigen natuur tot leven brengen. Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte collage als souvenir.Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Reserveer via de website. Maximaal 15 kinderen per workshop.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Fotoclubs Kader en Fotostropers
24 februari 2018 - 7 april 2018, Beverwijk
Fotoclubs Kader en Fotostropers
Paradise Lost
3 februari 2018 - 3 maart 2018, Amsterdam
Paradise Lost
Life in Cities
20 januari 2018 - 22 april 2018, Den Haag
Life in Cities

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl