Lezing L.J.A.D. Creyghton over het Hindeburglinie Project

25 december 2017

Landschapsfotograaf L.J.A.D. (Bert) Creyghton vertelt over het Hindeburglinie Project. Samen met auteur Serge van Duijnhoven volgde hij afgelopen jaren de ruim duizend kilometer lange frontlinie in Frankrijk, waar zich tussen 1914 en 1918 de loopgravenoorlog heeft afgespeeld. Het project resulteerde in het boek 'Hadden we maar dezelfde taal gesproken!' en een expositie in Museum De Pont in Tilburg.

L.J.A.D. (Bert) Creyghton, Hindeburglinie Project, Col du Bonhomme, sneeuwstorm
L.J.A.D. (Bert) Creyghton, Hindeburglinie Project, Col du Bonhomme, sneeuwstorm

Met het boek als basis neemt Creyghton u mee naar het ontstaan, de organisatie en het verloop van dit bijzondere fotoproject en zal hij ingaan op de achtergronden van de locaties waar hij fotografeerde.De lezing wordt georganiseerd door Fotografie Stichting Zuid Nederland en wordt gehouden op donderdag 18 januari 2018 bij Galerie Pennings, Geldropseweg 61B (eerste etage), Eindhoven. Ontvangst vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. (Kosten 8 euro inclusief koffie/thee). U kunt zich hiervoor aanmelden via info@fotosz.nl.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl