Fotofestival Epe 2012

14 oktober 2011
Diverse fotografen delen tijdens dit Fotofestival Epe hun passie voor fotografie met de bezoekers. Naast organiserend fotograaf Liesbeth van Asselt werken ook Martin Hogeboom, Mich Buschman, Klaas Jan van der Weij en Johan Elzenga mee aan het festival.

Het programma is gevarieerd van opzet: workshops op het gebied van dierenfotografie, portret-, naakt-, macro-, podium- en flitsfotografie. Lezingen over Urban Exploring, HDR, de rol van social media in de fotografie, Lightroom en zwart-wit fotografie. Verder portfoliobesprekingen, bodypainting en de mogelijkheid om modellen te fotograferen rond oldtimers.

Het festival speelt zich af bij Museumboerderij Hagedoorns Plaatse, Ledderweg 11 te Epe. Het festival vindt plaats op 26 mei 2012. Om bij het festival aanwezig te kunnen zijn, moet men zich tevoren inschrijven via de website. De entree voor het festival bedraagt 30 euro. Zodra een workshop volgeboekt is, wordt de inschrijfmogelijkheid hiervoor geblokkeerd. Wees er dus op tijd bij. Het festival gaat om 10.15 uur van start en duurt tot 17.00 uur (terrein open vanaf 09.45 uur).

Op de vrijdagavond voorafgaand aan het festival houdt Klaas Jan van der Weij een lezing. Hij toont ons die avond zijn spectaculaire sportfoto’s. Wie Klaas Jan kent, weet dat hij een onderhoudend verteller is, dus we gaan een fantastische avond met hem beleven! Wie deze avond mee wil maken kan zich alvast opgeven via info@stapfoto.nl. De entreeprijs voor deze lezing bedraagt 10 euro.

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Zilveren Camera
23 januari 2016 - 28 februari 2016, Hilversum
Zilveren Camera
Crossing Europe
17 januari 2016 - 17 maart 2016, Amsterdam
Crossing Europe
Dutch Identity
16 januari 2016 - 17 april 2016, Zwolle
Dutch Identity

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl