Lars Boering stopt als directeur bij De Zilveren Camera

8 april 2021

Lars Boering stopt per direct als directeur bij De Zilveren Camera. Hij vertrekt naar het European Journalism Center. Deze baan valt in tijd en standplaats niet te combineren met de directeursfunctie bij Stichting De Zilveren Camera, waardoor het bestuur van de stichting heeft moeten besluiten zijn aanstelling per direct ongedaan te maken.

Lars
Lars Boering (foto: Rahi Rezvani)

'Het directeurschap bij De Zilveren Camera is nog geen fulltime functie, waardoor het bestuur altijd rekening heeft gehouden met nevenactiviteiten. Dit is tijdens het sollicitatieproces ook aan de orde geweest. Een fulltime functie in Brussel en Maastricht is dat niet, en valt helaas niet te combineren met de rol bij De Zilveren Camera. Wij betreuren de keuze van Lars zeer, maar gaan vol goede moed op zoek naar een zakelijk leider die de stichting verder ontwikkelt', aldus Eva de Vos, bestuursvoorzitter bij Stichting De Zilveren Camera.

Boering blijft in zijn nieuwe rol behouden voor de (foto)journalistiek. Het bestuur van Stichting De Zilveren Camera hoopt dat hij in deze Europese functie een lans kan breken voor de fotojournalistiek in Nederland en wenst hem alle goeds.

Stichting De Zilveren Camera zal binnenkort een vacature plaatsen voor de invulling van de vrijgekomen positie.Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Jongeren geven nieuwe kijk op Hilversum in oorlogstijd
19 april 2021 - 9 mei 2021, Hilversum
Jongeren geven nieuwe kijk op Hilversum in oorlogstijd
Donkere Landschappen - Heldere Horizonten
, online expositie
Donkere Landschappen - Heldere Horizonten
Im Wald
14 april 2021 - 22 mei 2021, Amsterdam
Im Wald

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl