Nationaal AV en Geluidfestival in Barneveld

5 april
Het jaarlijkse AV en Geluidfestival vindt op 14 april plaats in de Veluwehal (Nieuwe Markt 6, Barneveld) en wordt georganiseerd door de AV-Groep Fotobond.

Om 9.30 uur begint de presentatie van de inzendingen voor de Nationaal Geluidswedstrijd. De deelnemers hebben met eigen geluidsopnames programma’s samengesteld. Elk inzending wordt door een deskundige jury besproken. Aan het einde van de ochtend worden de winnaars bekend gemaakt. De jury bestaat uit Dekker, eindredacteur Nieuwe Media bij de IKON omroep, Hans van Eijk, importeur van high-end geluidsapparatuur, en Dirk van Dijk die directie voert over het CD label Penta Tone.

Om één uur ’s-middags begint de presentatie van de AV-inzendingen. Deze multimedia shows laten zien hoe met dit minder bekend maar buitengewoon krachtig medium indrukwekkend en aangrijpende voorstelling wordt gemaakt. Niet alle inzendingen zullen worden getoond. Van de 38 inzendingen zijn omwille van de tijd aan de hand van de door de jury toegekende cijfers 24 presentaties voor vertoning geselecteerd. Ook hier zal elk show door de jury worden besproken. Aan het einde van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. De jury bestaat uit Hans Tieben, winnaar grote prijs in 2011, Chris Stenger ervaren AV hobbyist en Jan Janssen coördinator AV groep afdeling Brabant Oost van de Fotobond.

Tijdens een avondprogramma, dat om 19.30 uur begint, kunt u verder kennis maken met het fenomeen AV. Drie ervaren makers van AV-shows verzorgen een workshop. Zij tonen een aantal bijzondere shows en vertellen over het gebruik van het medium. Voor het avondprogramma betalen NVG-leden 7,50 euro. Niet leden betalen voor het dag- en avondprogramma 12,50 euro.


Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Fotoclubs Kader en Fotostropers
24 februari 2018 - 7 april 2018, Beverwijk
Fotoclubs Kader en Fotostropers
Paradise Lost
3 februari 2018 - 3 maart 2018, Amsterdam
Paradise Lost
Life in Cities
20 januari 2018 - 22 april 2018, Den Haag
Life in Cities

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl