Kunstbeurs Artantique

6 april 2010
Artantique is de nieuwe nationale beurs voor kunst en antiek. Alle deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs zijn alle aangeboden objecten uitgebreid beoordeeld door deskundige keuringscommissies.

Eén van de galeries op de beurs is Eduard Planting Fine Art Photographs. Deze galerie besteed aandacht aan het werk van Peter van de Wijngaart (zie het beeld bij dit artikel), Corinne Kruger, Marie Cécile Thijs en Julie Solis.

De commissie voor hedendaagse kunst, design en sieraden bestaat uit: - Roland Janssen (Galerie Willy Schoots, Eindhoven) - Rutger Brandt (Galerie Mokum, Amsterdam) - Rob Malasch (Serieuze Zaken Studioos, Amsterdam).

De commissie voor oude kunst en antiek bestaat uit: - Frans van Nie (Van Nie Antiquairs, Amsterdam) - Anne-Marie Verbeek-Schuttelaar (Verbeek-Schuttelaar Antiquair, Amsterdam) - Edward Pranger (E. Pranger Oriental Art, Amsterdam).

Naast oude en hedendaagse kunst en antiek vindt de bezoeker in de Paviljoens op Artantique deelnemers die zich specialiseren in etnografica, actuele kunst, hedendaags- en vintage design en edelsmeden.
Peter
Peter van de Wijngaart, Labor Day at Coney Island - New York Minute, Courtesy Eduard Planting Fine Art Photographs


Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl