Zachtjes om het Niet

15 juni 2017 - 31 maart 2018

Intieme fotoportretten, magische momentopnames en geschilderde filmstils. Dit is te zien in de installatie Zachtjes om het Niet van Miloushka Bokma. De installatie is tijdelijk opgenomen in de vaste presentatie van Museum Tot Zover.

Miloushka Bokma
Miloushka Bokma (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

De multimedia installatie Zachtjes om het Niet lijkt een kruising tussen een reisaltaar en een uitvergrote letterbak. Een combinatie van foto's, films en geschilderd beeld gemaakt door Andrea Radai. Een werk waar je als kijker zelf wordt uitgenodigd om verbanden te leggen. Waar ruimte is voor associatie, bespiegeling en beschouwing.Bokma probeert in één beeld een heel verhaal te vertellen: 'Ik ben geïnteresseerd in hoe herinneringen of belevingen op een specifieke manier tot uitdrukking komen in iemands gezicht, oogopslag of lichaamshouding. Door mijn foto's heel precies te ensceneren onderzoek ik hoe deze signalen zich manifesteren of juist worden onderdrukt. Waar in de foto's de tijd stilstaat, rek ik deze in mijn videowerken enigszins op. Ik film fotografisch, met een statische cameravoering en nauwelijks of geen montage. De personages bevinden zich in publieke ruimtes en reageren op elkaars uitvergrootte emoties. De korte films zijn geluidloos, waarmee ik het gevoel van onbehagen versterk.'

15 juni 2017 - 31 maart 2018

Uitvaart Museum Tot Zover
Kruislaan 124
1097 GA Amsterdam
020-6940482
info@totzover.nl
www.totzover.nl
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur. Het museum is gesloten op 1 januari, 27 april, 5 mei en 25 december. Op 26 en 31 december is het museum geopend van 11.00-15.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Miloushka Bokma

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Portfolio Willem van den Hoed
online expositie,
Portfolio Willem van den Hoed
Echo's of Dusk | Paradise Lost
portfolio,
Echo's of Dusk | Paradise Lost
Ander Licht op Withoos
12 december 2021 - 8 mei 2022, Amersfoort
Ander Licht op Withoos

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl