Portfolio Willem van den Hoed

online expositie

Willem van den Hoed is een veelzijdig fotograaf en Vriend van Fotoexpositie.nl. Hij laat in deze online expositie een overzicht zien van zijn werk.

Willem van den Hoed, Nederland
Willem van den Hoed, Nederland (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Nog veel meer werk van Willem is te zien op zijn eigen website waar een portfolio is te vinden wat is ontstaan in de afgelopen zestien jaar. Naast beelden uit zijn algemene portfolio is in deze onine expositie specifiek aandacht voor zijn series Nederland, De Proloog en Het Architectonische Schetsontwerp.

Nederland
Nu gemotoriseerd bewegen steeds minder verantwoord wordt ontstaan dient Nederland zich als werkterrein aan. Nederlandse locaties in deze nieuwe categorie.
www.willemvandenhoed.com/nederland

De Proloog
De eerste experimenten met de digitale camera noem ik op de nieuwe site de Proloog. Spontane collages gemaakt met de eerste kleine digitale cameraatjes. De Proloog eindigde met het werk 1713, zestien jaar geleden.
www.willemvandenhoed.com/prologue

Het Architectonische Schetsontwerp
Het Architectonische Schetsontwerp wordt nog niet gehinderd door de weerbarstige realiteit van het bouwproces dat zal volgen. Ik maakte ze als architect graag, het was eigenlijk een doel op zich om de Platonische speeltuin niet te hoeven verlaten.
Als fotograaf maak ik ook Schetsontwerpen. Op locatie, vaak in getekende vorm, maar ook op de laptop in de vorm van fotocollages. Het maakt duidelijk wat er gefotografeerd moet worden. En net als in de Architectonische Schetsontwerpen gaat er altijd iets van sprankeling verloren in het uiteindelijke 'gebouwde' fotowerk. De Schetsontwerpen (SO) is een serie kleine collages/fotowerken die laten zien van waaruit de grote fotowerken ontstaan.
www.willemvandenhoed.com/schetsontwerpen

online expositie

Willem van den Hoed


info@willemvandenhoed.com
www.willemvandenhoed.com

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Willem van den Hoed

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Rotterdam Photo 2022 XL Edition | Harry Wijsbroek
18 mei 2022 - 22 mei 2022, Rotterdam
Rotterdam Photo 2022 XL Edition | Harry Wijsbroek
Rotterdam Photo 2022 XL Edition |Jacqueline Louter
18 mei 2022 - 22 mei 2022, Rotterdam
Rotterdam Photo 2022 XL Edition |Jacqueline Louter
Huntenkunst
20 mei 2022 - 22 mei 2022, Ulft
Huntenkunst

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl