Vier jonge fotografen

1 september 2013 - 1 november 2013
Tijdens de Internationale Fotomanifestatie Noorderlicht in Groningen exposeren vier jonge, veelbelovende, noordelijke fotografen hun werk in de Centrale Bibliotheek van Groningen.

Robert van der Molen - Iemandsland
Robert van der Molen is een gevestigde naam in de kunstwereld. Hij was onlangs nog in het nieuws met zijn boek In de ban van de roos, over de veel verkochte rode roos van Ikea. Iemandsland toont het verhaal van de Groningse en Drentse Veenkoloniën. De foto’s laten een ruig, stoer en fotogeniek gebied zien dat inspireert.

Eli Dijkers - INDIA
Eli Dijkers heeft meerdere exposities en prijzen op zijn naam staan en was een van de deelnemers aan de FOAM Photo Town. Zijn foto’s hangen door heel Rotterdam. Hij is gekozen om de stad in 2013 vast te leggen. Hij exposeert in de Bibliotheek metINDIA. India stal zijn hart. Ondanks de schokkende beelden, keert hij steeds weer terug naar dit mysterieuze, mystieke en soms beangstigende land.

Erik Jan Venhuizen - Ademloos en Nieuwe helden De veelbelovende
fotograaf Erik Jan Venhuizen maakt portretten waarin een menselijke gedraging of eigenschap centraal staat. Controle is een belangrijk thema. In de serie Ademloos hebben de mensen weinig controle door de bijzondere situatie waarin ze zich bevinden. In Nieuwe Helden laten ze vol trots zien dat ze de controle weer terug hebben.

Gea Schenk - Eén gezicht
De talentvolle Gea Schenk fotografeert mensen en hun eigenaardigheden. Het zijn de dagelijkse dingen van deze mensen die ze bijzonder vindt. Ze maakt gebruik van driedimensionale beelden om haar beleving over te brengen en een interactie aan te gaan. In de Bibliotheek exposeert ze met Eén gezicht.

De openingstijden van de bibliotheek zijn op maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00-18.00 uur, donderdag van 10.00-20.00 uur, zaterdag van 11.00-16.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur.Eli Dijkers
Eli Dijkers (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)


1 september 2013 - 1 november 2013

Groninger Forum
Oude Boteringestraat 18
9712 GH Groningen
050-3683683
info@groningerforum.nl
www.groningerforum.nl
De openingstijden van de bibliotheek zijn maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur, donderdag ook tot 20.00 uur, zaterdag van 11.00-16.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. De bibliotheek is gesloten op Hemelvaartsdag, Tweede pinksterdag, Kerstavond, Eerste en tweede kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Robert van der Molen
Eli Dijkers
Erik Jan Venhuizen
Gea Schenk

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

... van Tijd & Eeuwigheid ...
26 februari 2021 - 2 april 2021, Oosterhout
... van Tijd & Eeuwigheid ...
Solitaire
, online expositie
Solitaire
Landschappen
, online expositie
Landschappen
Veerkracht
1 februari 2021 - 31 maart 2021, Venlo
Veerkracht
Portretten
, online expositie
Portretten
Symbolen van klimaatverandering en hoop
, online expositie
Symbolen van klimaatverandering en hoop
Fotocollectief Utrecht
, online expositie
Fotocollectief Utrecht
Webinar met Rogier van 't Slot
3 maart 2021 (20.00 uur), Online
Webinar met Rogier van 't Slot
The Music I Saw
, online
The Music I Saw
Three Little Birds
28 januari 2021 - 4 april 2021, Amsterdam
Three Little Birds

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl