Ulay | Polaroids

Beeldend kunstenaar Ulay (geb. Frank Uwe Laysiepen, Solingen, Duitsland, 1943) is een pionier op het gebied van Polaroidfotografie.

terug naar informatie over de expositie


Ulay, S'he, 1973, uit de serie Renais sense, Auto-Polaroid type SX-70, 7.9 x 7.9 cm, collectie kunstenaar (Een editie uit de serie S'he is onderdeel van de Rabo Kunstcollectie)Ulay, S'he, 1973, uit de serie Renais sense, Auto-Polaroid type SX-70, 7.9 x 7.9 cm, collectie kunstenaar (Een editie uit de serie S'he is onderdeel van de Rabo Kunstcollectie)

Ulay, Water for the Dead, 1992, Polaroid, 70 x 55 cm, collectie kunstenaarUlay, Water for the Dead, 1992, Polaroid, 70 x 55 cm, collectie kunstenaar


Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl.

Wil je bijdragen aan het bestaan van Fotoexpositie.nl? Dan kan! Je kunt voor 25 euro per jaar vriend worden van Fotoexpositie.nl. Het beheren van Fotoexpositie.nl kost geld en vooral ook veel tijd. Met vele kleine financiële bijdragen is het mogelijk om dat werk voort te blijven zetten.

Je krijgt een vermelding onder het kopje vrienden op de voorpagina.
Fotografen die vriend worden kunnen op hun eigen pagina een gallery van foto's op laten nemen.

Goed plan? Stuur dan een e-mail te sturen naar vriendenvan@fotoexpositie.nl. Je ontvangt een factuur voor je bijdrage van 25 euro.

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.


Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl