StyleDrive

14 oktober 2017 - 18 februari 2018

In de hedendaagse cultuur speelt de auto als status-symbool een grotere rol dan het sieraad: je bent wat je rijdt. Style profiler Ellie Uyttenbroek maakte naar aanleiding van de auto als verlengstuk van je identiteit én de collectie sieraden van het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch als toolkit, een tentoonstelling van actuele stijlprofielen.

Otto Snoek
Otto Snoek

Voor StyleDrive maakte Ellie Uyttenbroek een persoonlijke keuze uit de sieradencollectie van het museum en castte verschillende modellen en de auto's waarin ze rijden. Zo ontstond een serie stijlprofielen die zij liet fotograferen door Otto Snoek.Het uitgangspunt van StyleDrive is het verkennen en produceren van nieuwe betekenissen van het sieraad. De resultaten zijn daarmee ook een voorstel voor de toekomst. De sieraden worden symbolisch teruggegeven aan de samenleving.

14 oktober 2017 - 18 februari 2018

Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch
De Mortel 4
5211 HV Den Bosch
073-6273680
info@sm-s.nl
www.sm-s.nl
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur. Het museum is gesloten met carnaval, koningsdag, 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Het museum is open op 2e paasdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag en oudejaarsdag.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Otto Snoek
Ellie Uyttenbroek

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Portfolio Willem van den Hoed
online expositie,
Portfolio Willem van den Hoed
Echo's of Dusk | Paradise Lost
portfolio,
Echo's of Dusk | Paradise Lost
Ander Licht op Withoos
12 december 2021 - 8 mei 2022, Amersfoort
Ander Licht op Withoos

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl