Schot & Roos

Zondagmiddag 15 januari 2012, om 15.30 uur staat Jazzclub Mahogany Hall, Strandbad Paviljoen, Zeevangszeedijk 7a in Edam in het teken van de opening van de (jazz)fototentoonstelling Schot & Roos.

Joke Schot en Rosaria Macri tonen een selectie uit hun muziekfotoarchief. Voor beiden vormen de Rotterdamse podia, het North Sea Jazz Festival (NSJF) en Lantaren/Venster, een belangrijk werkterrein. Hun foto’s worden regelmatig geëxposeerd. Zij zijn belangrijke vertegenwoordigers op de door de Stichting Music Inspired Art verzorgde tentoonstellingen tijdens het NSJF en hun werk verschijnt in publicaties in binnen- en buitenland.

Jos Acket, vanwege haar verdiensten voor het NSJF onderscheiden met de Bird Award Special Appreciation 2005, opent de tentoonstelling.

Het muzikale gedeelte van deze vrij toegankelijke middag belooft bijzonder te worden. Vier veelbelovende jonge jazztalenten in leeftijd vari rend van 14 tot 19 jaar, sinds 2011 samen vormend het kwartet Oosterdok 4 en bestaande uit Stefan Bos (piano), Wouter K hne (drums), Tijs Klaassen (basgitaar) en Gideon Tazelaar (saxofoon), staan dan garant voor een swingende middag. Afgelopen zomer waren zij ondermeer te horen op het NSJF for Kids.

De tentoonstelling is te zien tijdens concertavonden en op enkele zondagmiddagen. van elke verkochte foto gaat 50 euro naar de actie skate4air (www.skate4air.nl).Rosaria Macri
Rosaria Macri (diashow met meer beelden)


15 januari 2012 - 24 maart 2012

Jazzclub Mahogany Hall
Zeevangszeedijk 7a
1135 PZ Edam
0229-621496
kees.koedam@gmail.com
www.mahoganyhall.nl
@Mahoganyhall_nl (twitter)
Tentoonstellingen zijn te bekijken tijdens concertavonden (in combinatie met een entreebewijs) en gratis op enkele zondagmiddagen.

Er is werk te zien van
Joke Schot
Rosaria Macri

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Camino del deseo
11 januari 2020 - 9 februari 2020, Haarlem
Camino del deseo
still
10 januari 2020 - 26 februari 2020, Amsterdam
still
De amateur versus de professional, waar ligt de grens?
12 januari 2020 (12.00-13.00 uur), Rotterdam
De amateur versus de professional, waar ligt de grens?
Kom 'ns dichterbij
27 december 2019 - 30 december 2019, Meppel
Kom 'ns dichterbij

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl