Sabbatical Landscapes

Met deze tentoonstelling viert Ellen de Vries haar 12,5 jarig jubileum als fotograaf. In haar werk staat de beleving van de ruimte om ons heen centraal. Gedreven door verwondering legt ze landschappen fotografisch, op film, vast. Stilte is daarbij voor haar belangrijk.

Ellen de Vries
Ellen de Vries

Ellen laat de omgeving op zich inwerken door een langere tijd in het landschap te verblijven. Verwondering en stiltebeleving is wat ze de toeschouwer ook wil laten ervaren. De beelden van het landschap roepen op om bij weg te dromen en tot rust te komen.De officiële opening van de expositie is op vrijdag 4 november (16.00 uur) plaatsvinden in de kerkzaal van de Doopsgezinde kerk. De expositie wordt geopend door presentator Andrea van Pol (bekend van onder andere Vroege Vogels). Zij zal Ellen de Vries interviewen over haar fotowerk en 12,5 jarige carrière als fotograaf. Aansluitend is er tot 18.00 uur gelegenheid om in De Gang de expositie te bekijken.

Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt een verbinding gelegd tussen de thema's van de buitenwereld en de thema's binnen de kerk.

22 oktober 2016 - 15 januari 2017

Fotogalerie De Gang
Grote Houtstraat 43
2011 SC Haarlem
023-5321883
info@fotogaleriedegang.nl
www.fotogaleriedegang.nl
@fotogaleriegang (twitter)
De galerie is geopend tijdens winkelopeningstijden. Normaal gesproken is dat maandag van 12.00-17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.30 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Ellen de Vries

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Hijab Unravelled
24 oktober 2020 - 10 december 2020, Naarden-Vesting
Hijab Unravelled
Blauwdrukken van Nederlandse Wieren
16 oktober 2020 - 22 november 2020, Rotterdam
Blauwdrukken van Nederlandse Wieren
Mukayu
1 oktober 2020 - 21 november 2020, Amsterdam
Mukayu
Translations
3 oktober 2020 - 6 december 2020, Rotterdam
Translations

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl