Landscapes and Seascapes of the imaginary

27 december 2016 - 31 januari 2017

Sonja de Ridder en Hazel Ling hebben beide gestudeerd aan de Fotoacademie exposeren voor het eerst hun werk samen met Dick Sierksma. Dick is een beeldend vormgever in hout en klei.

Sonja de Ridder
Sonja de Ridder (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Hoewel het werk van Sonja en Hazel totaal verschillend is qua stijl hebben ze ook veel raakvlakken. Hun surrealistische en schilderachtige beelden op eigenzinnige wijze gecreëerd zijn beide geinspireerd door de natuur. Het fotografie werk en de beeldhouwkunst van Dick Sierksma in Hout en Klei vullen elkaar in de tentoonsteling aan.Sonja was altijd al gefascineerd door vertellingen en plaatselijke verhaaltjes. Tijdens de tentoonstelling laat ze een serie landschappen en portretten zien, gebaseerd op haar visie van die verhalen. Het werk van Hazel is geïnspireerd door de natuur. Ruisende bladeren, woeste golven en torenhoge Bergen maken een passie in haar los om haar eigen denkbeeldige scènes te creëren. Een samenspel van beweging, kleur en licht. Dick werkt met klei en met hout. Ook hij is geïnspireerd door de natuur. Zijn vormgeving is abstract, abstraherend en realistisch. Vaak in één beeld gevangen. Hij werkt intuïtief. Dynamiek en het proces is heel belangrijk.

Het werk van deze 3 kunstenaren is dagelijks gratis te bezichtigen in de Kruisgangen van Abdij Rolduc in Kerkrade van 7.00-22.00 uur.

27 december 2016 - 31 januari 2017

Abdij Rolduc
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
045-5466888
info@rolduc.com
www.rolduc.com

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Sonja de Ridder
Hazel Ling
Dick Sierksma

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Rotterdam Photo 2022 XL Edition | Harry Wijsbroek
18 mei 2022 - 22 mei 2022, Rotterdam
Rotterdam Photo 2022 XL Edition | Harry Wijsbroek
Rotterdam Photo 2022 XL Edition |Jacqueline Louter
18 mei 2022 - 22 mei 2022, Rotterdam
Rotterdam Photo 2022 XL Edition |Jacqueline Louter
Huntenkunst
20 mei 2022 - 22 mei 2022, Ulft
Huntenkunst

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl