Portfolio Rob Pluijm

portfolio

Rob Pluijm is geboren in 1966 in Nijmegen. Al vanaf zijn kindertijd is hij gefascineerd door de magie van beeld en vanaf 1998 is het aan de slag als professioneel zelfstandig beeldmaker en hij is Vriend van Fotoexpositie.nl.

Rob Pluijm, Contemplate
Rob Pluijm, Contemplate (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

De laatste jaren is Rob helemaal toegespitst op Portret, landschap en stillevens met vaak als thema de schoonheid van de vergankelijkheid. Rob: 'Dit komt voort uit de diepe angst voor de dood die mijn jeugd beheerste na het plotseling overlijden van mijn vader. Het proces wat daarop volgde heeft mij uiteindelijk de schoonheid van die vergankelijkheid laten inzien en ervoor gezorgd dat ik verder kon met mijn leven.'

Rob Pluijm: 'Het lichtgebruik en de sfeer is vooral geïnspireerd door de 17e-eewse schilderkunst. Mijn werk wordt regelmatig geëxposeerd op een aantal vaste plaatsen in Ravenstein, dicht bij mijn woonplaats, en op wisselende exposities, dit laatste vooral voor de Corona tijd. Al het werk wordt te koop aangeboden als ingelijste genummerde fine-art prints met beperkte oplages van 5 tot 10 stuks.'portfolio

Rob Pluijm


info@robpluijm.nl
www.pluijmfineart.com

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Rob Pluijm

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Industriële foto's
online expositie,
Industriële foto's
Portfolio Wim Stolwerk
portfolio, Vinkeveen
Portfolio Wim Stolwerk
On the Road | Slow Happiness
5 januari 2021 - 11 februari 2022, Enschede
On the Road | Slow Happiness

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl