Preview

15 april 2018 - 26 mei 2018

In deze expositie laten 17 kunstenaars recent werk zien, soms zelfs work in progress, en geven daarmee een preview van wat u in de toekomst kunt verwachten in Galerie Pennings: fotografie, videokunst en new media art.

Willem Popelier, Paris Error
Willem Popelier, Paris Error

Met de groepsexpositie Preview wordt de heropening gevierd van Galerie Pennings op een nieuwe, grotere locatie. De galerie verhuist in april van de eerste verdieping naar de begane grond van het naastgelegen pand waar ze maar liefst 700 m2 tot haar beschikking krijgt.



De officiële opening vindt plaats op zondag 15 april 2018 van 13.00-15.00 uur.

15 april 2018 - 26 mei 2018

Pennings Foundation
Geldropseweg 63
5611 SE Eindhoven
040-3080609
info@penningsfoundation.com
www.penningsfoundation.com
De galerie is geopend woensdag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur en op afspraak.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Fieke van Berkom
Hans Biezen
Paul Bogaers
Theo Derksen
Erwin van Doorn
Inge Nabuurs
Claire Felicie
Anne Geene
Arjan de Nooy
Martijn van de Griendt
Noortje Haegens
Risk Hazekamp
Wiesje Peels
Willem Popelier
Martin Riebeek
Inge Riebeek
Ilse Schrama
Helen Sear

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!







Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

... van Tijd & Eeuwigheid ...
26 februari 2021 - 2 april 2021, Oosterhout
... van Tijd & Eeuwigheid ...
Solitaire
, online expositie
Solitaire
Landschappen
, online expositie
Landschappen
Veerkracht
1 februari 2021 - 31 maart 2021, Venlo
Veerkracht
Portretten
, online expositie
Portretten
Symbolen van klimaatverandering en hoop
, online expositie
Symbolen van klimaatverandering en hoop
Fotocollectief Utrecht
, online expositie
Fotocollectief Utrecht
Webinar met Rogier van 't Slot
3 maart 2021 (20.00 uur), Online
Webinar met Rogier van 't Slot
The Music I Saw
, online
The Music I Saw
Three Little Birds
28 januari 2021 - 4 april 2021, Amsterdam
Three Little Birds

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl