Limburgse natuur

8 januari 2016 - 31 maart 2016

De expositie Limburgse natuur bestaat uit een selectie van de foto's die de Voerendaalse fotograaf Peter Lambrichs in Limburg gemaakt heeft van diverse bijzondere dier- en plantensoorten die in de provincie voorkomen.

Peter Lambrichs
Peter Lambrichs (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Peter Lambrichs heeft een passie voor natuurfotografie en is in zijn vrije tijd veelal in de Limburgse natuurgebieden te vinden, op zoek naar mooie beelden. Hierbij vormen de prachtige landschappen, maar ook de vaak bijzondere flora en fauna onderwerp voor zijn foto's.Door zijn uitgebreide kennis over de leefwijze van dieren en over het voorkomen van bijzondere planten weet hij deze in hun natuurlijke omgeving vast te leggen. Bij het fotograferen van planten maakt hij graag gebruik van het effect van (zon-) licht waardoor vaak dromerige beelden ontstaan. De foto's van de dieren worden vaak pas na langdurig observeren van het gedrag van een dier gemaakt waarbij de typische leefomgeving van het dier in het beeld betrokken wordt.

Zijn kennis op het gebied van fotografie en van flora en fauna zet hij niet alleen in bij zijn eigen werk, maar ook in tijdens zijn workshops natuurfotografie waarin hij zowel beginnende als meer gevorderde fotografen op weg helpt om aansprekende natuurfoto's te maken.

8 januari 2016 - 31 maart 2016

Orangerie Parc Imstenrade
Parc Imstenrade 66
6418 PP Heerlen
045-5432824
info@lavaleur.nl
www.lavaleur.nl/brasserie
De Orangerie is geopend maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en is op die tijden toegankelijk via de hoofdingang van Parc Imstenrade. Dinsdag t/m zondag is de Orangerie ook geopend van van 12.00-20.00 uur en toegankelijk via Brasserie La Valeur, naast de hoofdingang van Parc Imstenrade,
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Peter Lambrichs

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Max Pinckers - Double Bind
26 november 2021 - 13 maart 2022, Antwerpen
Max Pinckers - Double Bind
Pink Floyd - The Nico van der Stam Archives
fotoboek (verschijningsdatum 1 december),
Pink Floyd - The Nico van der Stam Archives
Indian Photo Festival
19 november 2021 - 19 december 2021, Hyderabad (India)
Indian Photo Festival

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl