Patrimonium Portretten

De portretten die u hier ziet zijn een selectie uit een serie van vijftig Patrimonium Portretten, gemaakt door Marieke van Diepen en Anna van Diepen (zelf bewoonster uit de wijk): 'Vijftig mensen hebben hun deur voor ons geopend en ons verteld en laten zien wat maakte dat zij zich thuis voelden in Patrimonium. Gedurende het schrijven van de verhalen en bewerken is de oude wijk afgebroken. Met deze Patrimonium Portretten hebben wij geprobeerd een klein beetje van deze bijzondere wijk te bewaren.'

Marieke en Anna van Diepen
Marieke en Anna van Diepen

Dertig van de vijftig Patrimonium Portretten hangen van 3 juni tot en met 19 augustus op verschillende plekken in Wageningen, net als de bewoners van Patrimonium op dit moment zelf, over de stad verspreid.Elf Patrimonium Portretten zijn te zien in museum De Casteelse Poort. De andere Portretten zijn te bekijken in de Bblthk (Stationsstraat 2), het Stadskantoor (Olympiaplein 1), de Woningstichting (Olympiaplein 26), Ons Huis (Harnjesweg 84), Thuis (Stationstraat 32), Groentehal de Goudreinet (WinkelcentrumTarthorst), De Nudehof (Thorbeckestraat 1), Belinda Rian Creaties (Churchillweg 7), van de Wetering Fietsen (Harnjesweg 86), Van der Meijden Bloemparadijs (Arboretumlaan 21), Huis van de wijk de Pomhorst (Pomona 562), Stampij (Stationsstraat 70) en Jouw Marktkraam Wageningen (Hoogstraat 7).

3 juni 2016 - 19 augustus 2016

De Casteelse Poort
Bowlespark 1A
6701 DN Wageningen
0317-421436
info@casteelsepoort.nl
www.casteelsepoort.nl
@casteelsepoort (twitter)
Het museum is geopend van april t/m oktober dinsdag t/m vrijdag van 11.00-17.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur. Van november t/m maart zijn de openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 12.00-16.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur. het museum is gesloten op 1 januari, eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Er is werk te zien van
Marieke van Diepen
Anna van Diepen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

The Lobby Experience
, online expositie
The Lobby Experience
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
4 juli 2020 - 20 september 2020, Groningen
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl