20 jaar Zutphense fotojournalistiek (lezing)

Zondag 21 juli geeft Patrick van Gemert een lezing in het auditorium van Musea Zutphen. Tijdens de lezing zal hij meer vertellen over de foto's die in de gelijknamige tentoonstelling te zien zijn. Daarbij zal hij beelden tonen uit de afgelopen 20 jaar, meer vertellen over de ontwikkeling van Zutphens Persbureau en over de veranderingen in de fotografie door de jaren heen.

Patrick van Gemert
Patrick van Gemert

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Zutphens Persbureau, het bedrijf van fotograaf Patrick van Gemert en tekstschrijver/journalist Fiona de Heus, exposeert Patrick van Gemert 20 jaar Zutphense fotojournalistiek. De tentoonstelling vindt plaats in het auditorium van de Musea Zutphen van 10 juli t/m 31 augustus, tijdens FotoZomer Zutphen.Patrick van Gemert fotografeert ruim twintig jaar het nieuws in onder meer Zutphen. Voor deze tentoonstelling heeft hij een selectie gemaakt van zijn meest bijzondere beelden uit Zutphen. Ze zijn onder meer gepubliceerd in dagblad de Stentor. Hoewel Patrick in een grote regio werkzaam is, zijn voor de tentoonstelling speciaal Zutphense foto's geselecteerd.

Met de toegangskaart voor de lezing is het ook mogelijk om na de lezing de World Press Photo tentoonstelling te bezoeken. De lezing begint om 14.00 uur en zal ongeveer een uur duren.

21 juli 2019

Musea Zutphen
's Gravenhof 4
7201 DN Zutphen
0575-516878
info@museazutphen.nl
www.museazutphen.nl
@MuseaZutphen (twitter)
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur. Het museum is gesloten op nieuwjaarsdag, eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Er is werk te zien van
Patrick van Gemert

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

The Lobby Experience
, online expositie
The Lobby Experience
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
4 juli 2020 - 20 september 2020, Groningen
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl