Oog en Blik

Fotogroep Oog en Blik bestaat uit een aantal enthousiaste fotografen uit Zaandam en omstreken. In deze expositie laten de fotografen zeer uiteenlopende onderwerpen en stijlen zien afhankelijk van de individuele keuzes en interesses.

Edith van Leeuwen
Edith van Leeuwen

Er is werk te zien van 6 van de leden van de fotoclub. Gerda Bekker die in eigen land wild fotografeert, heeft in Vogelenzang o.a. vossen in beeld gebracht. Timo Berghuis heeft de kustlijn weergegeven in lijnen en grijstinten. Corrie de Gier is geïntrigeerd door spiegelingen. Zowel bij mens als dier wordt door de spiegeling een extra dimensie gegeven. Ontdek een andere kijk op het leven in de spiegeling. Yvonne Goudberg heeft aan de Zuidas in Amsterdam en bij de Erasmusbrug in Rotterdam gefotografeerd. Zij heeft de mooie lijnen en vormen in de architectuur vast willen leggen. Edith van Leeuwen heeft zich voor deze expositie toegelegd op het fotograferen van dieren in hun natuurlijke omgeving. De meeste foto's zijn gemaakt in Zuid-Afrika waar zij in de gelegenheid was de dieren van dichtbij te benaderen. En ten slotte heeft Ria de Ruyter zich voor deze expositie bezig gehouden met macrofotografie, zowel met de macrolens als met een Helioslensje. Het Helioslensje is van Russische makelij en je kan er mooie sfeerbeelden mee vastleggen.De leden van de groep ontmoeten elkaar maandelijks en bespreken de onderwerpen die ze in het loop van het seizoen aan bod willen laten komen. Regelmatig gaan ze samen op pad en worden interessante locaties bezocht om te fotograferen. Ook worden zgn. doe-avonden georganiseerd, soms gebruikmakend van een flits-set en een model.

23 september 2017 - 24 september 2017

Het Weefhuis
Lagedijk 39
1544 BB Zaandijk
075-6224380
info@hetweefhuis.nl
www.hetweefhuis.nl
Het Weefhuis is geopend zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.

Er is werk te zien van
Gerda Bekker
Timo Berghuis
Corrie de Gier
Yvonne Goudberg
Edith van Leeuwen
Ria de Ruyter

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Dutch Masters & Marvelous Misfits (FotoFestival Naarden 2019)
25 mei 2019 - 30 juni 2019, Naarden
Dutch Masters & Marvelous Misfits (FotoFestival Naarden 2019)
We Are Nature
21 mei 2019 - 26 mei 2019, Utrecht
We Are Nature
Welkom Today
18 mei 2019 - 13 oktober 2019, Amsterdam
Welkom Today

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl