Meet & Greet met Franco Gori

Op zondag 3 februari om 13 uur geeft fotograaf Franco Gori een persoonlijk toelichting op zijn werk in de expositie Tijdsbeeld. Tijdens deze Meet & Greet vertelt hij graag meer over hoe hij zijn regionale onderwerpen in beeld brengt. Maar ook wat er allemaal komt kijken bij het maken van dat perfecte plaatje. Deelname is gratis, u betaalt alleen de entree tot het Cuypershuis. Aanmelden kan via museum@roermond.nl.

Franco Gori
Franco Gori

Expositie Tijdsbeeld in het Cuypershuis
Tussen Cuypers en Gori zijn er verschillen qua tijd en betrokkenheid bij de fotografie. In Cuypers' tijd waren foto's schaars, in de huidige tijd waarin Gori werkt is beeldmateriaal juist volop aanwezig. Cuypers kocht de foto's, Gori maakt de foto's. Cuypers zocht het ver van huis, Gori zoekt het dicht bij huis. Wat hen verbindt is het feit dat ze beiden de kracht van fotografie onderkennen en ons deelgenoot maken van een onbekende wereld, veraf of dichtbij, ieder op zijn eigen manier.De foto's van Cuypers en Gori worden door elkaar gepresenteerd door middel van blauwe viewers. De foto's zijn bewerkt zodat een ruimtelijk effect wordt verkregen. Deze viewers stellen ons in staat om een heel persoonlijke dialoog met deze tijdsbeelden aan te gaan.

In de kelder van het Cuypershuis is doorlopend een film te zien waarop Franco een toelichting geeft op de expositie en zijn werk.

3 februari 2019

Cuypershuis
Pierre Cuypersstraat 1
6041 XG Roermond
0475-359102
museum@roermond.nl
www.cuypershuisroermond.nl
@Cuypershuis (twitter)
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 11.00-16.30 uur en op Goede Vrijdag, Hemelvaart, 2de Paasdag en 2de Pinksterdag. Gesloten op 1 januari, tijdens carnaval, 1ste Paasdag, 1ste Pinksterdag, Kerstmis en Koningsdag.

Er is werk te zien van
Franco Gori

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Works in Color
10 april 2020 - 13 september 2020, Amsterdam
Works in Color
Black Album / White Cube
20 juni 2020 - 10 januari 2021, Rotterdam
Black Album / White Cube
Candid
4 april 2020 - 20 september 2020, Den Haag
Candid

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl