Online MediaLab: Storytelling

Doe mee aan deze een online practical storytelling workshop van Museum Hilversum. Leer vanuit de ervaring van Annabel Oosteweeghel, praktische ervaring en voorbeelden van Bas Vroege en Marc Prüst.

Museum Hilversum
Museum Hilversum

Woensdag 10 juni 2020, 19.00-21.00 uur Bas Vroege
Woensdag 17 juni 2020, 19.00-21.00 uur Marc Prüst
Woensdag 24 juni 2020, 19.00-21.00 Annabel Oosteweeghel
Woensdag 1 juli 2020, 19.00 uur presentatie in Museum Hilversum (optie)Wil jij meer halen uit storytelling en je eigen verhaal verder brengen? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je verder werken aan je eigen project. In deze 3 x 2 uur durende MediaLab kom je alles te weten over storytelling. De sessies bestaan uit een ontspannen combinatie van theorie gelardeerd met voorbeelden uit de praktijk. De training wordt afgesloten met een uitnodiging voor een avond over storytelling in Museum Hilversum. Je kunt dan jouw project in kleine groepen presenteren.

De maximale groepsgrootte is 20 personen, zodat er ruimte blijft voor het stellen van vragen. Deze training vindt plaats via de ZOOM-applicatie waar je je kunt aanmelden met een unieke inlogcode om zo virtueel de masterclass bij te wonen. Er is mogelijkheid tot interactie met de trainers en de overige deelnemers, en de mogelijkheid tot het stellen van vragen na afloop. Wanneer je je aanmeldt voor dit event krijg je via de mail van ons instructies hoe je deel kunt nemen.

De trainers
- Annabel Oosteweeghel is een succesvol professioneel fotograaf, werd vertegenwoordigd door 2 fotoagentschappen (nu zelfstandig) en exposeert in binnen- en buitenland. Naast commercieel fotograaf initieert zij haar eigen projecten.
- Marc Prüst is een onafhankelijke adviseur en curator. Hij is de auteur van het boekje Vertel je verhaal.
- Bas Vroege is oprichter en directeur van Paradox, producent van fotografieprojecten die zich manifesteren op meerdere platforms (en vaak ook tegelijk: boeken, tentoonstellingen, films en online. Paradox pionierde met CD-ROM, Flash-based websites, apps en richt zich nu vooral op storytelling voor mobiele platforms. Bas Vroege doceert daarnaast editorial & curatorial practice aan de Masters in Film & Photographic Studies aan de Universiteit Leiden.

Kosten zijn 139 inclusief BTW. Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met Veronique Jansen, veronique@museumhilversum.nl. Inschrijven kan via de website van Museum Hilversum.

10 juni 2020 - 1 juli 2020

Museum Hilversum

online
035-6292826
info@museumhilversum.nl
www.museumhilversum.nl
@museumhilversum (twitter)

Er is werk te zien van
Annabel Oosteweeghel
Bas Vroege
Marc Prüst

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Freckles & More
11 juli 2020 - 27 september 2020, Zutphen
Freckles & More
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
18 juli 2020 - 20 september 2020, Heerenveen
Generation Z - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl