Online MediaLab: Slices

Een online interactief verhaal is een krachtige manier te engageren en je publiek te verwonderen. Met dit online MediaLab Slices, breng je in één week jouw story tot leven en ga je van idee naar een interactief verhaal. Bovendien is jouw verhaal daarna twee weken in Museum Hilversum te bekijken. Kijk voor voorbeelden naar bijvoorbeeld De Migrant van Anaïs López of door de lens van Kadir van Lohuizen.

Museum Hilversum
Museum Hilversum

Maak een snelle start in deze training over het maken van digitale interactieve verhalen met behulp van Slices, een webgebaseerde interactieve storytelling-tool. Je verandert een enorme reeks ideeën in één week in een digitaal interactief verhaal. Maakt kennis met interactieve workflow en creëert een frisse kijk op jouw vakgebied.Dinsdag 23 juni - 9.00-12.00 uur
Maak je kennis met Slices en de audiovisuele vertelmogelijkheden van het platform. Krijg je informatie over o.a. het bouwen van je verhaal, logline en verhaalstructuur. Je krijgt uitleg over de basis van de software en de verschillende functies. Hiermee kun je zelf direct aan de slag. De dagen erna kun je iedere morgen van 9.00 tot 9.30 uur online je vragen stellen.

Woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 en maandag 29 juni - 9.00-9.30 uur
Uitnodiging om direct je vragen te stellen.

Maandag 29 juni - 15.30-17.30 uur
Demotijd! Je krijgt tips om je verhaal nog te verbeteren en je kunt je verhaal publiceren.

Deze training vindt plaats via de ZOOM-applicatie waar je je kunt aanmelden met een unieke inlogcode om zo virtueel de masterclass bij te wonen. Er is een mogelijkheid tot interactie met de trainer en de overige deelnemers, en de mogelijkheid tot het stellen van vragen na afloop. Wanneer je je aanmeldt voor dit event krijg je via de mail van ons instructies hoe je deel kunt nemen.

Kosten zijn 99 inclusief BTW. Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met Veronique Jansen, veronique@museumhilversum.nl. Inschrijven kan via de website van Museum Hilversum.

23 juni 2020 - 29 juni 2020

Museum Hilversum

online
035-6292826
info@museumhilversum.nl
www.museumhilversum.nl
@museumhilversum (twitter)

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Freckles & More
11 juli 2020 - 27 september 2020, Zutphen
Freckles & More
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
18 juli 2020 - 20 september 2020, Heerenveen
Generation Z - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl