Three Songs, No Flash!

Loe Beerens fotografeert al sinds 30 jaar in afwisselende perioden de concertpodia. Hij levert foto’s aan muziekbladen in binnen- en buitenland en mag zichzelf rekenen tot de elite van de Nederlandse muziekfotografie. Zijn foto’s zijn in ons land het meest bekend van o.a. Marco Borsato en Guus Meeuwis waarvoor hij alle stadionconcerten fotografeerde. Beide artiesten gebruikten zijn werk op en in hun artwork van cd’s, dvd’s, en publiciteitsmateriaal. Datzelfde deden ook artiesten als Trijntje Oosterhuis, Laura Fygi, Live, Boudewijn de Groot, Jamie Cullum en vele anderen. Tevens is Beerens de vaste fotograaf van de jaarlijkse Symphonica in Rosso concerten. Hiervan werd bij de eerste editie een fotoboek uitgegeven waarvan er ruim 20.000 over de toonbanken gingen.

Onlangs verscheen bij de Amerikaanse uitgeverij RockyNook het boek ‘Three Songs No Flash’ van zijn hand. In dit Engelstalige (en vanaf augustus ook Duitstalig) instructieboek beschrijft hij hoe je popfotograaf kunt worden, wat je er voor nodig hebt en hoe je de beste foto’s maakt. Daarmee heeft hij een volstrekt unieke uitgave in de markt gezet omdat dit thema maar een keer eerder werd behandeld in een boek uit de jaren 70. In april werd dit boek in het toonaangevende Engelse fotografieblad ‘Digital Photographer’ gehonoreerd met 10 ‘Best Technical Guide’. Het boek is wereldwijd te koop en uiteraard ook bij selexyz scheltema.

De expositie omvat beelden varierend van Bruce Springsteen tot Gerard Joling en van Wibi Soerjadi tot The Prodigy.

De openingstijden van de boekwinkel zijn maandag van 11.00-18.00 uur, dinsdag, woensdag en zaterdag van 9.30-18.00 uur, donderdag van 9.30-21.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur.Kaiser Chiefs, Loe Beerens
Kaiser Chiefs, Loe Beerens (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)


1 juni 2010 - 30 juni 2010

selexyz scheltema
Koningsplein 20
1000 AG Amsterdam
020-5231411
klantenservice.scheltema@selexyz.nl

Er is werk te zien van
Loe Beerens

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

The Lobby Experience
, online expositie
The Lobby Experience
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
4 juli 2020 - 20 september 2020, Groningen
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl