The Bonsai Project

12 maart 2011 - 9 april 2011
Na hun eerste aanraking met bonsaiboompjes in 2009 vlogen documentaire fotografen Sjoerd Knibbeler en Rob Wetzer het afgelopen jaar de wereld over om zich onder te dompelen in de wondere wereld van de bonsai. Op het eerste gezicht lijkt bonsai een hobbywereld waarin de geestdrift van de bonsaïst vertaald wordt in een schaaltje met een horticultuur op een bescheiden formaat. Niets is minder waar; Knibbeler en Wetzer trekken het fenomeen door naar een gelaagd project. Hierin wordt bonsai bekeken als een actuele beleving van de natuur. En die staat minder op zichzelf dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

De openingsspeech op zaterdag 12 maart (18.00 uur) wordt verzorgd door tuin- en landschapshistoricus Erik de Jong, die het werk in de expositie vanuit zijn achtergrond zal bespiegelen. De Jong is in 2009 benoemd tot bijzonder hoogleraar Cultuur, Landschap en Natuur aan de Universiteit van Amsterdam. Deze Artisleerstoel is ingesteld op voordracht van de Stichting Natura Artis Magistra en het Fonds BKVB.

De openingstijden van de galerie zijn dinsdag t/m vrijdag van 12.00-19.00 uur en op zaterdag van 12.00-17.00 uur.Sjoerd Knibbeler en Rob Wetzer
Sjoerd Knibbeler en Rob Wetzer


12 maart 2011 - 9 april 2011

Liefhertje en De Grote Witte Reus
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070-3886585, 06-27444134
info@lhgwr.com
www.lhgwr.com
De openingstijden van de galerie zijn woensdag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Sjoerd Knibbeler
Rob Wetzer

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Industriële foto's
online expositie,
Industriële foto's
Portfolio Wim Stolwerk
portfolio, Vinkeveen
Portfolio Wim Stolwerk
On the Road | Slow Happiness
5 januari 2021 - 11 februari 2022, Enschede
On the Road | Slow Happiness

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl