Landschapsfotografie

Binnen het expositie programma van Foto21 wordt vaak aandacht besteed aan het werk van een fotogroep. Deze keer is het de beurt aan vier fotografen van het Heuvelrug Collectief uit Maarn, Utrecht.

Roderik Sorbi
Roderik Sorbi

Henk Heuff werkt in zwart/wit beelden en overwegend in kleine series. Voor hem is de natuur een te verbeelden beleving en voelbare emotie. Gevoelens die overdraagbaar zijn en tot nieuwe ideeën aanzetten. De fantasie van de kijker wordt dus geprikkeld, waardoor de kijker zijn eigen verhaal ontwikkelt.Jan Vernooij creëert met zijn unieke beelden zijn eigen wereld van het natuurlandschap. Hij zoekt continu naar het onverwachte. Met zijn dromerige beeldtaal roept hij een andere beleving van de werkelijk op en laat zich diep in zijn ziel kijken.

Alhoewel Roderik Sorbi pas 3 jaar actief bezig is met natuurfotografie, laat hij nu al natuur op een schilderachtige wijze zien. Door zijn registrerende, puristische stijl zijn Roderik's foto's sereen van aard. Daarmee maakt hij het alledaagse bijzonder en toont hij de natuur in al z'n puurheid en kwetsbaarheid.

Terwijl voor Wim Engelaer het registreren van vormen, lijnen en kleuren in de natuur een constante uitdaging is in zijn fotografie. Daarbij maakt Wim gebruik van oude lenzen zoals de Zeiss Biotar voor het realiseren van speciale effecten. Dat maakt zijn foto's spannender.

27 mei 2017 - 16 juli 2017

Foto21Bredevoort
‘t Zand 21
7126 BG Bredevoort
0543-452006
info@foto21bredevoort.nl
www.foto21bredevoort.nl
De galerie is geopend woensdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Henk Heuff
Jan Vernooij
Roderik Sorbi
Wim Engelaer

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Hijab Unravelled
24 oktober 2020 - 10 december 2020, Naarden-Vesting
Hijab Unravelled
Blauwdrukken van Nederlandse Wieren
16 oktober 2020 - 22 november 2020, Rotterdam
Blauwdrukken van Nederlandse Wieren
Mukayu
1 oktober 2020 - 21 november 2020, Amsterdam
Mukayu
Translations
3 oktober 2020 - 6 december 2020, Rotterdam
Translations

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl