#TheTruth

CLASH Gallery in OOST is een nieuwe ruimte voor kunst in de entreehal van Nachtclub OOST en Restaurant Achterwerk in de Oosterstraat. De eerste exposant van CLASH Gallery in OOST is Mariëlle Gebben, een fotograaf die abstracte werken maakt rondom het thema oneindigheid. Werk van Mariëlle was al eerder te zien in Groninger Museum (Wall House), Kunsthal 45 en Pictura. Tijdens deze expositie zal het werk van Gebben zich focussen rondom de fel roze serie #TheTruth.

Mariëlle Gebben, #TheTruth
Mariëlle Gebben, #TheTruth (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Niels Meijer (Clash): 'Ons doel is om kunst op een laagdrempelige manier te presenteren. We willen dat mensen in aanraking komen met kunst zonder dat ze daarvoor naar een museum of chique plek toe hoeven. In dit geval is dat bij een bezoek aan hun favoriete club OOST of het toonaangevende restaurant Achterwerk in de Oosterstraat. Op deze manier worden er wekelijks naar schatting honderden nieuwe mensen met kunst in aanraking gebracht. Een belangrijk gezamenlijk doel is dan ook om mensen in aanraking te brengen met het (Noordelijke) kunstaanbod én dat kunst niet ingewikkeld hoeft te zijn.'Mariëlle Gebben: 'Eén van mijn meest abstracte beelden is een roze oneindigheid en gaf ik in 2018 de titel The Truth mee. Een thema in al mijn werk is de wens om dwars door tijd en materie te gaan en te onderzoeken wat daar is. The Truth is een uiting van die wens. Nu wil ik dwars door The Truth en ontdekken vanuit welke perspectieven ze te beschouwen valt. #TheTruth is een presentatie van de huidige stand van zaken van dat onderzoek.'

22 juni 2019 - 17 augustus 2019

CLASH Gallery in OOST
Oosterstraat 13A
9711 NN Groningen
info@clashclashclash.nl
www.clashclashclash.nl
@clashhashtag (twitter)
De openingstijden van de galerie zijn gelijk met Club OOST en Restaurant Achterwerk. Donderdag, vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot laat (meestal in de ochtend). Toegang is gratis.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Mariëlle Gebben

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

View from my window
november 2020, fotoboek
View from my window
Jarige navels
, online expositie
Jarige navels
Corona verstilt Italië
, online expositie
Corona verstilt Italië
Under the surface
, online expositie
Under the surface
Fotografie van (on)werkelijkheid
, online expositie
Fotografie van (on)werkelijkheid
De kus
januari 2021, fotoboek
De kus
Unfolding Ambiguity
, online expositie
Unfolding Ambiguity
Schuin fotograferen: de stijl van Wilmar Dik
, online expositie
Schuin fotograferen: de stijl van Wilmar Dik
Pandemie
, online expositie
Pandemie
Hou je Haags
15 december 2020 - 29 maart 2021, Den Haag
Hou je Haags

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl