Galerie Meander

27 november 2016 - 15 januari 2017

Vijf kunstenaars met elk een eigen visie, onderwerp en techniek. Er worden portretten, landschappen, interieurs en stillevens getoond.

Jack Burger
Jack Burger (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Fotografie stelt Jack Burger in staat om beelden te creëren en componeren zoals hij ze in zijn gedachten heeft. Zijn inspiratie haalt hij uit het echte leven en zijn verbeelding. Zijn werk is sereen en expressief. De kracht en de magie van het licht inspireren hem op elk moment van de dag.Koen Hillewaert is gefascineerd door mensen, ruimte en licht. Het vastleggen van momenten waarop perspectief, schaal, tijd en afstand tijdelijk immaterieel zijn geworden. De magie ligt in de verhalen die hij maakt tijdens het kijken naar hen.

James Kerwin reist naar geheime en out of bounds locaties in meer dan tien Europese landen voor het vastleggen van het verval en verwaarlozing van prachtige locaties zoals braakliggende asielen, verlaten kastelen en oude energiecentrales.

Tanneke Peetoom heeft een unieke eigen stijl ontwikkeld, heldere portretfoto's, altijd met natuurlijk licht en met een romantische look. Daarbij maakt ze gebruik van antieke kapsels en kleding. Ze fotografeert kinderen in de leeftijd van 5 en 18 jaar. Ze benadrukt de zuiverheid en de kwetsbaarheid van het kind met de focus op de ogen.

Tineke Stoffels houdt van oude potten, glas, textiel, en in het bijzonder keukengerei verzamelen. En van natuurlijke materialen, eenvoud, symmetrie, sterke lijnen, en details toe te passen in haar werk. De digitale donkere kamer is de laatste fase. Een proces dat meerdere dagen duurt om een foto om te zetten in een schilderij als afbeelding.

27 november 2016 - 15 januari 2017

Galerie Meander
Arnhemseweg 4
6901 DW Zevenaar
0316-331855
info@galerie-meander.nl
www.galerie-meander.nl
De galerie is geopend zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur en op afspraak.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Jack Burger
Koen Hillewaert
James Kerwin
Tanneke Peetoom
Tineke Stoffels

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Portfolio Willem van den Hoed
online expositie,
Portfolio Willem van den Hoed
Echo's of Dusk | Paradise Lost
portfolio,
Echo's of Dusk | Paradise Lost
Ander Licht op Withoos
12 december 2021 - 8 mei 2022, Amersfoort
Ander Licht op Withoos

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl