Recent werk

3 fotografen, afkomstig van 3 verschillende continenten (Azië, Europa en Zuid-Amerika) geven op een geheel eigen manier, een visie op (stads)architectuur. En hoe deze door mensen gebruikt en beleefd wordt.

Het werk van Klaartje Esch (’s-Hertogenbosch, 1982) kenmerkt zich door kleurrijke nachtfoto’s. Door lange sluitertijden ontstaan fotowerken met een eigen, bijna monochrome kleurbeleving. Verlaten plekken en eenzame objecten worden door haar in een vervreemdend nachtlicht gezet. Het werk spreekt van een verlaten realiteit en aanwezige mysterieuze sferen.

Fotografe Carolina Furque (Argentinië, 1971) is een nomade in hart en ziel. Haar fotowerk ademt de sfeer van een permanente reis. Begonnen als autodidact, maakte zij zich al snel de oude fotografische technieken eigen en experimenteerde daarmee in de serie ‘The Circus’. Tijdens haar reizen ontstaan langzamerhand andere series, waaronder ‘Trip to anywhere’ en ‘Panoramics’.

Nancy Lee (Hong Kong, 1969): ‘Mijn werk is grafisch, met lijnen en rondingen, zich herhalende patronen, sterke kleuren en beweging. De beelden sluiten op elkaar aan, net zoals de gebeurtenissen in ons dagelijks leven. Onze samenleving is in aanbouw. Het is op weg zijn identiteit te vinden op deze planeet en in dit universum. Om dit idee voor mijzelf vorm te geven, reis ik over de hele wereld, als een modern burger.’

De galerie is geopend dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur. Tevens is de galerie geopend op de eerste zondag van de maand en op afspraak.Klaartje Esch, z.t. (pilaren) 2012
Klaartje Esch, z.t. (pilaren) 2012 (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)


8 september 2012 - 13 oktober 2012

Galerie 48
Markendaalseweg 48
4811 KC Breda
076-5436510
galerie48@sbk.nl

Er is werk te zien van
Klaartje Esch
Carolina Furque
Nancy Lee

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

The Lobby Experience
, online expositie
The Lobby Experience
UnfairTM
3 juli 2020 - 23 augustus 2020, Amsterdam
UnfairTM
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020
4 juli 2020 - 20 september 2020, Groningen
Generation Z (Young Curators) - Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl