Eind(s)print

In deze expositie is werk te zien zijn van examenkandidaten van de Fotoacademie Groningen. Het getoonde werk van de studenten betreft een selectie uit hun portfolio’s en is zeer divers. Meerdere genres zijn vertegenwoordigd waaronder mode, portret, documentair, illustratief, landschap en autonoom.

Atsje Straatsma maakt vooral landschapsfoto’s, waarbij sporen van de mens in het landschap altijd duidelijk zichtbaar zijn. Haar sociaal geografische achtergrond komt in de foto’s duidelijk naar voren.

Ino van den Berg probeert in zijn fotografie de afwisseling tussen werkelijkheid en fictie na te streven. Een levensverhaal of alledaagse dingen worden gekoppeld aan een thema en geregisseerd op een dusdanige manier dat het trekt om ernaar te kijken.

Mirjam Schuurman-Lensink wil met haar werk een sfeer oproepen van vergeten hoekjes in een oud museum. Het ongrijpbare, de vergankelijkheid van de mens en zijn leefwereld, fascineert haar.

Riet Michel portretteert bij voorkeur personen in hun eigen leef- en werkomgeving. Het boeit haar dat elk mens zijn eigen context creëert en daarin iets van zichzelf aan de kijker prijsgeeft. Dat geldt zeker voor de kunstenaars die ze in hun ateliers heeft gefotografeerd.

Alex Wiersma is bijzonder ge nteresseerd in lichtval en het gebruik van licht in de fotografie. Opvallende elementen in het landschap waar anderen aan voorbij gaan hebben een enorme aantrekkingskracht op hem.

De galerie is geopend dinsdag t/m zaterdag en elke eerste zondag van de maand van 13.00-17.00 uur. De expositie wordt officieel geopend op vrijdag 11 december om 17.00 uur.Ino van den Berg
Ino van den Berg (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)


6 december 2009 - 7 januari 2010

Galerie Noord
Nieuwstad 6
9711 JP Groningen
050-3113322
info@galerienoord.nl
www.galerienoord.nl
@GalerieNoord (twitter)
De galerie is geopend woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Atsje Straatsma
Helen de Vries
Ino van den Berg
Mirjam Schuurman-Lensink
Riet Michel
Vanessa Teepe
Alex Wiersma

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Vies, vet, volks!
13 september 2020 - 1 november 2020, Sterksel
Vies, vet, volks!
Engelen van de zee
18 september 2020 - 5 april 2021, Amsterdam
Engelen van de zee
Power to the Models (BredaPhoto)
9 september 2020 - 29 november 2020, Breda
Power to the Models (BredaPhoto)

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl