Vertellen met de camera

4 oktober 2017 - 4 december 2018

David de Graaf is een man met Downsyndroom van 33 jaar. Hij begon met fotografie toen zijn ouders hem voor zijn zeventiende verjaardag in 2001 een eenvoudige camera cadeau gaven. Een digitale camera waarbij hij bij thuiskomen zelf de bestanden zo 'in zijn computer kon prikken'. Het ging toen nog niet om de foto's als beeld, maar eerst en vooral om het communicatie-aspect. Wat had de niet zo bijster vlot pratende David meegemaakt die dag? Van het begin af aan heeft hij zo veel vastgelegd. 'Voor mijn verslag', zoals hij dat zelf vaak zegt.

David de Graaf
David de Graaf (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Een heel bijzonder moment voor David dat weerman Peter Timofeeff voor het eerst een door hem gemaakte foto gebruikte in het RTL-Weerbericht van 16 juli 2003. David zou daarna nog heel veel foto's insturen naar het weerbericht, waarvan er in de loop van de jaren en tot heel recent heel wat in de uitzendingen gebruikt zijn.In het dagelijks leven heeft David een vaste parttime aanstelling op het landelijk bureau van de Stichting Downsyndroom (SDS). David wil zijn foto's graag verkopen ten gunste van zijn favoriete goede doel, diezelfde SDS, met haar landelijk bureau in Meppel. Hij vraagt er dan minimaal 95 Euro voor. Maar ook directe giften voor de SDS zijn meer dan welkom.

4 oktober 2017 - 4 december 2018

Salon de Uil
Kleine Hoogstraat 14
8911 HE Leeuwarden
info@salondeuil.nl
www.salondeuil.nl
Salon de Uil is geopend woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00-16.30 uur en op afspraak.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

David de Graaf

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Portfolio Willem van den Hoed
online expositie,
Portfolio Willem van den Hoed
Echo's of Dusk | Paradise Lost
portfolio,
Echo's of Dusk | Paradise Lost
Ander Licht op Withoos
12 december 2021 - 8 mei 2022, Amersfoort
Ander Licht op Withoos

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl