3 Songs No Flash

3 songs No Flash, in de wereld van live concertfotografie is dat alle tijd die je krijgt om het perfecte beeld te schieten van een artiest. Ferdy Damman en Raymond selecteerden voor deze expositie hun mooiste foto's van hedendaagse popartiesten. Van internationale iconen als de Rolling Stones en Madonna tot veelbelovende Nederlandse artiesten als Typhoon en Douwe Bob.

Raymond van Olphen, Iggy Pop
Raymond van Olphen, Iggy Pop (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Ferdy Damman is 38 jaar en heeft o.a. de opleiding Fotovakschool, vakopleiding fotografie, aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd. Momenteel werkt hij als huisfotograaf bij de Heineken Music Hall en Ziggo Dome. Ook is hij vaste fotograaf voor het ANP. Verder ervaring: o.a. Nationale Politie, MojoConcerts, Wereldhave, Parool, Algemeen Dagblad, Friendly Fire, Stage Entertainment. Artiesten die hij heeft gefotografeerd zijn o.a. Typhoon, James Morrison, Lil'Wayne, Hans Teeuwen en Najib Amhali. In 2009 heeft hij de 1e prijs behaald Zilveren Camera, Kunst, Cultuur & Entertainment.Raymond van Olphen is freelancefotograaf met een voorliefde voor muziek. De Zwollenaar begon jaren geleden als huisfotograaf van Hedon, maar heeft inmiddels ruimschoots zijn sporen verdiend in het poplandschap en daarbuiten. Van Olphen, is o.a. werkzaam voor NPO 1, 2 (3FM's Glazenhuis, Pinkpop, Lowlands, ESNS), Hollandse Hoogte, Musicmaker, Provincie Overijssel, 8 Ball en Bos Theaterproducties. Artiesten die hij heeft gefotografeerd zijn o.a. Rolling Stones, Stromae, Iggy Pop, The Police, Radiohead en Grace Jones. Ook verzorgt hij voor diverse artiesten foto's voor promotiemateriaal en albumartwork waaronder Anneke van Giersbergen, The Gentle Storm en Bertolf. Van Olphen maakte deel uit van het Lorrainville project dat een prestigieuze Edison Award binnen haalde.

De openstelling van de Statenzaal en deze expositie wordt georganiseerd door Hedon Productiehuis in samenwerking met de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel. Entree is gratis.

17 juni 2016 - 29 oktober 2016

Statenzaal Zwolle
Diezerstraat 80
8011 RJ Zwolle
038-4527229
info@hedon-zwolle.nl
www.hedon-zwolle.nl
@hedon (twitter)
De Statenzaal is geopend donderdag t/m zaterdag van 12.30-17.00 uur.

Er is werk te zien van
Ferdy Damman
Raymond van Olphen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

City Life
3 juni 2020 - 23 augustus 2020, Arnhem
City Life
Works in Color
10 april 2020 - 13 september 2020, Amsterdam
Works in Color
Venus & Mercury
1 juni 2020 - 30 augustus 2020, Amsterdam
Venus & Mercury

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl