Wat je ziet ben ik zelf

20 juni 2009 - 26 juli 2009
De fotografen Carla Broekhuizen, Doris Tichelaar, Rutger Burger en Susanne Stoop tonen nieuw werk. In de beelden die zij hebben vastgelegd zit een stukje van henzelf. ‘We nemen een deel van ons onderwerp met ons mee‘, aldus een van de fotografen.

Carla Broekhuizen is op zoek naar de ware aard der dingen en denkt deze te vinden in non-conformisme en kleine donkere hoekjes gevuld met vreemde snuisterijen. Ze is een gedreven beeldenstormer. Ze lust heilige huisje rauw en volgens haar is de gulden snede een uitvinding van gefrustreerde marketingmanagers. Haar foto‘s zijn over het algemeen zo rot als een mispel hetgeen volgens haar de ziel van de meeste mensen wel zal aanspreken.

Onder de noemer ‘Plastic Fantastic‘ laat Doris Tichelaar Barbie met haar vriendinnen op stap, op reis en aan het werk gaan. Ze toont vrolijke, frisse beelden van deze ‘oude‘ dame, die van geen verouderen weet.

Rutger Burger heeft een periode foto's van zichzelf gemaakt en bewerkt. Al deze foto‘s laten zien hoe hij er aan de buitenkant uitziet. De bewerkingen laten iets meer zien over zijn innerlijk. Het blijft natuurlijk raden wat hij heeft bedoeld met zijn weergave, iedereen kan er het zijne van denken. Zelfs Rutger weet achteraf niet meer welke gedachte hij er bij had.

Susanne Stoop laat vrolijke, surrealistische beelden zien van de triomf van vergane glorie, waarin de kleur rood een belangrijke rol speelt. Zij maakte haar beelden op het terrein van de NDSM - Nederlandse Droogdok en Scheepsbouw Maatschappij - in Amsterdam.

De Fotogalerie BIN65 is tijden het eerste weekend (Tuinmarkt weekend) geopend vanaf 11.00 uur. De galerie is verder in de weekends open van 13.00-17.00 uur en op afspraak (06-30713570).Susanne Stoop
Susanne Stoop


20 juni 2009 - 26 juli 2009

Fotogalerie BIN65
Voorstraat 100
2201 JA Noordwijk
06-30713570
info@bin65.eu

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Carla Broekhuizen
Doris Tichelaar
Rutger Burger
Susanne Stoop

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Trapped in my body
, online expositie
Trapped in my body
New York, 1977-1985
10 april 2021 - 12 juni 2021, Amsterdam
New York, 1977-1985
Past Present Future
9 april 2021 - 30 mei 2021, Amsterdam
Past Present Future

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl