Lezing Bas van der Poel (25 mei)

Bas van der Poel laat in zijn werk de schoonheid van verval zien. Hij bezoekt verlaten plaatsen, plekken waarvan velen niet meer weten dat ze bestaan. Van der Poel toont in zijn foto's de sfeer van het moment, gebruik makende van enkel natuurlijk licht. De gebouwen die hij vastlegt zijn veelal leegstaande ziekenhuizen, vergeten boerderijen, gesloten fabrieken, vervallen kastelen of verlaten kerken.

Bas van der Poel, The Colors of Decay
Bas van der Poel, The Colors of Decay (diashow met meer beelden)

Tijdens de lezing zal Bas vertellen over zijn werk, hoe de foto's tot stand komen en wat er allemaal voor nodig is. Ook zal hij de verhalen achter de foto's vertellen welke op dit moment bij Museum Swaensteyn worden geëxposeerd. Na de lezing is zijn onlangs uitgegeven boek in te zien. Dit boek met ruim 100 foto's van de fotograaf is tijdens de tentoonstelling te koop in de museumwinkel en zal op zaterdag 25 Mei door de fotograaf worden gesigneerd.De lexing is zaterdag 25 mei van 14.00-15.00 uur. De lezing is toegankelijk met een geldig toegangsticket tot het museum (6 euro voor volwassenen, gratis met Museumkaart). Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Opgeven kan via secretariaat@swaensteyn.nl onder vermelding van Lezing Bas van de Poel.

25 mei 2019

Museum Swaensteyn
Herenstraat 101
2271 CC Voorburg
070-3861673
secretariaat@swaensteyn.nl
www.swaensteyn.nl
@swaensteyn (twitter)
Het museum is geopend dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur. Op nationale feestdagen is het museum gesloten met uitzondering van Tweede Kerstdag.

Er is werk te zien van
Bas van der Poel

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Mediavrouwen
28 september 2019 - 31 december 2019, Hilversum
Mediavrouwen
In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl