Das wollte ich net sagen

26 mei 2012 - 2 juni 2012
De Stichting Klabang organiseert ook dit jaar weer Het Festival van de Geest. De gehele week is er een permanente tentoonstelling van fotografe Anna-Maria Koy.

Foto’s scheppen herinneringen, bezielen ons als kunstwerken in musea en galerijen, geven verslag over het wereldgebeuren in kranten en tijdschriften. Foto’s laten ons in prachtige fotoboeken de schoonheid en eigenaardigheid van onze planeet zien en documenteren lief en leed van zijn bewoners.

Anna-Maria Koy werd in 1987 in Achim, Duitsland geboren. In 2009 begon ze haar studie Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is actief in commissies van Studievereniging IK, wordt vaak van andere commissies gevraagd om foto’s van hun of hen evenementen te maken. Daarnaast is zij lid van het publiciteitsteam van Cultureel Studentencentrum Usva, waar zij onder andere visueel verslag doet van de georganiseerde avonden door de Usva.

De fotoserie Das wollte ich net sagen vindt als onderdeel van het festival gedurende de hele week in de Nieuwe Kerk plaats. Ook zijn de foto’s op aanvraag te koop.Anna-Maria Koy
Anna-Maria Koy


26 mei 2012 - 2 juni 2012

Nieuwe Kerk Groningen
Nieuwe Kerkhof 1
9712 PT Groningen
050-3123756
koster@nieuwekerk.org

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Anna-Maria Koy

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Trapped in my body
, online expositie
Trapped in my body
New York, 1977-1985
10 april 2021 - 12 juni 2021, Amsterdam
New York, 1977-1985
Past Present Future
9 april 2021 - 30 mei 2021, Amsterdam
Past Present Future

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl