Open Atelierroute Abcoude

26 mei 2018 - 27 mei 2018

Op 26 en 27 mei 2018 vindt de tweejaarlijkse Open Atelierroute van Abcoude plaats. Twaalf professionele beeldende kunstenaars - kunstschilders, beeldhouwers en een fotograaf - stellen hun ateliers of expositieruimtes open voor publiek.

Nienke Meek, zij laat samen met Jan Korevaar (schilder) haar werk zien in de voormalige Gall en Gall winkel aan de Hoogstraat 14
Nienke Meek, zij laat samen met Jan Korevaar (schilder) haar werk zien in de voormalige Gall en Gall winkel aan de Hoogstraat 14 (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

De ateliers en expositieruimtes liggen verspreid over de kern van Abcoude en in het buitengebied aan het Gein en langs de Holendrecht. De openingstijden zijn zowel op zaterdag als op zondag van 12.00 tot 18.00 uur, entree is gratis.De feestelijke opening door burgemeester Maarten Divendal van de gemeente De Ronde Venen is vrijdag 25 mei om 19.30 uur in gebouw Klein Binnenrust, Hoogstraat 23 te Abcoude, aan het pleintje achter café-restaurant de Eendracht. Dit is het epicentrum van de route, want hier is ook de overzichtstentoonstelling waar tijdens genoemde openingstijden van elke deelnemer een kunstwerk wordt getoond en waar u routekaarten kunt verkrijgen.

Aan de atelierroute wordt evenals vorige jaren medewerking verleend door leerlingen van de Jeugdtheaterschool Abcoude onder leiding van Marjolein Macrander. Op verschillende locaties verzorgen deze acteurs- en actrices-in-spe optredens, geïnspireerd op de werken van de kunstenaars. Ook bij de opening zal een act worden opgevoerd.

26 mei 2018 - 27 mei 2018

Abcoude
Centrum
Abcoude
06-45430605
info@ab-art.nl
www.ab-art.nl

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Nienke Meek
en anderen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Trapped in my body
, online expositie
Trapped in my body
New York, 1977-1985
10 april 2021 - 12 juni 2021, Amsterdam
New York, 1977-1985
Past Present Future
9 april 2021 - 30 mei 2021, Amsterdam
Past Present Future

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl