Aanschouwing

9 september 2017 - 5 november 2017

Kun je als toeschouwer vat krijgen op de realiteit door te kijken naar een onderzoek van tijd via abstracte foto's? Hoe betekenis en waarde ontstaat doormiddel van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Lokken fluorescerende en abstracte werken ons uit om hen aan te raken en leren we door naar sieraden te kijken meer over de natuur. En niet alleen op een lieflijke manier.

Roselien Hassing
Roselien Hassing

Roselien Hassing (1993) Haar analoge fotografie is een visueel gevolg van een onderzoek naar tijd. Tijd en de ervaring van tijd. De foto's zijn opnames van de treinreis Amsterdam - Enschede en vice versa die zij gedurende een half jaar op een vast moment van de dag heeft gemaakt.Henk-Sjoerd Hinrichs (1993) Abstracte sculpturen die gemaakt zijn van synthetische stoffen en fluor kleuren hebben. Het werk is strak, glanzend, gelaagd en zorgvuldig geconstrueerd. Het werk lokt uit om aangeraakt te worden.

Thomas Rogier Westphal (1990) Schilderijen die erg specifiek en abstract zijn en gemaakt op ondergronden van verschillende materialen. De ondergrond vouwt dubbel, vervormt, verbergt of maakt iets zichtbaar.

Kevin Timmerman (1988) Zijn sieraden zijn geïnspireerd op de natuur. Over wat de dierenwereld aan vernuft in zich heeft. Het leert ons hier anders naar te kijken. En niet alleen op een liefelijke manier.

Tijdens de officiële opening op zondag 10 september is er gelegenheid om de exposanten persoonlijk te ontmoeten tussen 14.00 en 17.00 uur, om 15.00 uur zullen zij zichzelf voorstellen tijdens het openingswoord. Tevens zal de uitreiking van de Pouloeuff Publieks Award augustus 2017 plaatsvinden.

9 september 2017 - 5 november 2017

Galerie Pouloeuff
Turfpoortstraat 36a
1411 EG Naarden-Vesting
035-6940406
pouloeuff@spinenweb.nl
www.galeriepouloeuff.nl
De galerie is geopend vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Roselien Hassing
Henk-Sjoerd Hinrichs
Thomas Rogier Westphal
Kevin Timmerman

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Portfolio Willem van den Hoed
online expositie,
Portfolio Willem van den Hoed
Echo's of Dusk | Paradise Lost
portfolio,
Echo's of Dusk | Paradise Lost
Ander Licht op Withoos
12 december 2021 - 8 mei 2022, Amersfoort
Ander Licht op Withoos

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl