Fotoexpositie.nl
Exposities
Fotografen
Opleidingen
Nieuwsbrief
Linkpartners


Voorpagina > Disclaimer en Copyright
Disclaimer en Copyright

Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming informatie over te nemen van Fotoexpositie.nl. Voor vragen over gebruik van informatie kunt u contact met ons opnemen op info@fotoexpositie.nl.

Er wordt veel tijd gestoken in de controle van de informatie die wordt geplaatst op Fotoexpositie.nl. Wij kunnen echter een aansprakelijkheid aanvaarden door fouten of onnauwkeurigheden in de informatie.

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht ge•nteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Ga voor het volledige overzicht van exposities in Nederland naar de beginpagina van de exposities. U kunt kiezen voor een overzicht per provincie, per maand of een volledig overzicht voor heel Nederland.
Suggesties    Adverteren    Contact    Disclaimer and Copyright